SKITOPISI

  1. Nalazite se ovdje:  
  2. Naslovnica

Dioklecijaova amfora 2019. - Kako pripremiti palamidu na gradelama?

Detalji
Gastro reportaže
10 Prosinac 2019
Hitova: 3467

Diklecijanova 2019 0

I ove se godine održala Dioklecijanova amfora 2019., natjecanje kuhara  u organizaciji ŠKMER-a (Udruge šefova kuhinje mediteranskih i europskih regija) koje okuplja kuhare iz svih djelova Hrvatske. Uz natjecanje profesionalnih mladih kuhara na Dioklecijanovoj amfori već se tradicionalno natječu i predstavnici medija u pripremi dalmatinskih jela. Ove je godine tema bila priprema palamide, priloga i umaka na gradelama. Naravno da su i Skitopisi bili na natjecanju ...

Opširnije: Dioklecijaova amfora 2019. - Kako pripremiti palamidu na gradelama?

Gastroadvent u Splitu 2019. - druga adventska svijeća

Detalji
Gastroadvent u Splitu
08 Prosinac 2019
Hitova: 3409

Gastroadvent 2019 2 0

Danas je druga nedjelja adventa, a na 10. jubilarnoj manifestaciji Gastroadvent u Splitu u restoanu Chops & grill, svijeću druge adventske nedjelje zapalili su novinari radio postaja uz predstavnike turističkih zajednica i grada Splita. Tema ovogodišnjeg jubilarnog 10. Gastroadventa u Splitu je Mediteranska prehrana-naši tragovi, a današnji gosti su bili i šoltanski maslinari i uljari.

Opširnije: Gastroadvent u Splitu 2019. - druga adventska svijeća

Gastroadvent u Splitu 2019. - prva adventska svijeća

Detalji
Gastroadvent u Splitu
02 Prosinac 2019
Hitova: 3977

 

gastroadvent 2019 1 0

U nedjelju, 1. prosinca 2019. godine u 13 sati u kultnoj splitskoj pizzeriji Galija, Tončićeva 12 u Splitu svijeću prve adventske nedjelje zapalili su novinari portala uz predstavnike turističkih zajednica i Splitsko-dalmatinske županije. Tema ovogodišnjeg jubilarnog 10. Gastroadventa u Splitu je Mediteranska prehrana-naši tragovi ...

Opširnije: Gastroadvent u Splitu 2019. - prva adventska svijeća

Rhodos u dvije slike - impresije s Rhodosa

Detalji
FIJET putopisi
31 Listopad 2019
Hitova: 2652

rhodos 2 0

Svake godine svjetska udruga turističkih novinara i pisaca u turizmu F.I.J.E.T.  organizira godišnji kongres u drugoj zemlji domaćina. Ove 2019. godine to bio grčki otok Rhodos. Kako je bilo Rhodosu ispričati ćemo vam kroz dvije foto reportaže. Druga foto reportaža donosi neke od impresija s Rhodos-a ...

Opširnije: Rhodos u dvije slike - impresije s Rhodosa

Rhodos u dvije slike - FIJET kongres na Rhodosu

Detalji
FIJET putopisi
30 Listopad 2019
Hitova: 2480

rhodos 1 0

Svake godine svjetska udruga turističkih novinara i pisaca u turizmu F.I.J.E.T.  organizira godišnji kongres u drugoj zemlji domaćina. Ove 2019. godine to bio grčki otok Rhodos. Kako je bilo Rhodosu ispričati ćemo vam kroz dvije foto reportaže. Prva je priča o FIJET kongresu i Rhodosu ...

Opširnije: Rhodos u dvije slike - FIJET kongres na Rhodosu

60 godina Vegete

Detalji
Gastro reportaže
04 Srpanj 2019
Hitova: 3450

 

vegeta 0

Vegeta je danas slavila svoj 60. rođendan organizirajući promociju novog dizajna Vegetinih etiketa uz kuharsko natjecanje poznatih u splitskom restoranu Adriatic Grašo ...

Opširnije: 60 godina Vegete

Antički začin Garum u restoranu Portofino

Detalji
Gastro priče
15 Lipanj 2019
Hitova: 3913

garum 0

Restoran Portofino i Olja Martinić su u petak, 14. lipnja 2019. godine poklonili Splitu i svim njegovim posjetiteljima tematski carski ručak '40 školjki za 40 godina UNESCO-ove zaštite Dioklecijanove palače' uz promociju antičkog začina Garum ...

Opširnije: Antički začin Garum u restoranu Portofino

Biser mora 2019. - prezentacije

Detalji
Biser mora i Grand Gourmet
20 Travanj 2019
Hitova: 2686

supetar 2019 2a 0

Biser mora je najveće kulinarsko natjecanje u Hrvatskoj koje na početku turističke sezone, obično koncem ožujka, u Supetar na otoko Braču dovede nekoliko stotina profesionalnih kuhara, od najmlađih koji se prvi put natječu na međunarodnim natjecanjima, do iskusnih seniora. Kao i svake godine Biser mora  2019. je bio zanimljiva što ćemo i pokazati kroz nekoliko foto reportaža. Juniori i seniori se natječu u nekoliko kategorija: Riba, Janjetina, Piletina, Jaja i Rižoto. i Rižoto. Osim natjecanja važan dio Bisera mora su redionice i prezentacije ...

Opširnije: Biser mora 2019. - prezentacije

Biser mora 2019. - radionice

Detalji
Biser mora i Grand Gourmet
19 Travanj 2019
Hitova: 2950

supetar 2019 2 0

Biser mora je najveće kulinarsko natjecanje u Hrvatskoj koje na početku turističke sezone, obično koncem ožujka, u Supetar na otoko Braču dovede nekoliko stotina profesionalnih kuhara, od najmlađih koji se prvi put natječu na međunarodnim natjecanjima, do iskusnih seniora. Kao i svake godine Biser mora  2019. je bio zanimljiva što ćemo i pokazati kroz nekoliko foto reportaža. Juniori i seniori se natječu u nekoliko kategorija: Riba, Janjetina, Piletina, Jaja i Rižoto. i Rižoto. Osim natjecanja važan dio Bisera mora su redionice i prezentacije ...

Opširnije: Biser mora 2019. - radionice

Biser mora 2019. - finalno natjecanje

Detalji
Biser mora i Grand Gourmet
18 Travanj 2019
Hitova: 3130
supetar 2019 0

Biser mora je najveće kulinarsko natjecanje u Hrvatskoj koje na početku turističke sezone, obično koncem ožujka, u Supetar na otoko Braču dovede nekoliko stotina profesionalnih kuhara, od najmlađih koji se prvi put natječu na međunarodnim natjecanjima, do iskusnih seniora. Kao i svake godine Biser mora  2019. je bio zanimljiva što ćemo i pokazati kroz nekoliko foto reportaža. Juniori i seniori se natječu u nekoliko kategorija: Riba, Janjetina, Piletina, Jaja i Rižoto. i Rižoto. U finale je ušlo 5 natjecatelja u natjecanju kuhanja s namirnicama koje su tek vidjeli na natjecanju. Što su skuhali pokazuje naša slijedeća reportaža.

Opširnije: Biser mora 2019. - finalno natjecanje

Biser mora - 2019. - priprema ribe

Detalji
Biser mora i Grand Gourmet
17 Travanj 2019
Hitova: 2395
supetar 2019 5 0

Biser mora je najveće kulinarsko natjecanje u Hrvatskoj koje na početku turističke sezone, obično koncem ožujka, u Supetar na otoko Braču dovede nekoliko stotina profesionalnih kuhara, od najmlađih koji se prvi put natječu na međunarodnim natjecanjima, do iskusnih seniora. Kao i svake godine Biser mora  2019. je bio zanimljiva što ćemo i pokazati kroz nekoliko foto reportaža. Juniori i seniori se natječu u nekoliko kategorija: Riba, Janjetina, Piletina, Jaja i Rižoto. i Rižoto. Pogledajmo kako su juniri i seniori pripremali ribu i meso. 

Opširnije: Biser mora - 2019. - priprema ribe

Stranica 7 od 14

  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

Izbornik

  • Naslovnica
  • Gastro priče
  • Gastro reportaže
  • Gastronauti
  • Gastroadvent u Splitu
  • Biser mora i Grand Gourmet
  • Škola brodskog kuhanja
  • Foto reportaže
  • Putopisi
  • FIJET putopisi
  • 5 do 12
  • Zašto Skitopisi

Prevođenje

hrbgcsdanlenfifrdeeliwhugaitmkplptroskslessv

Najčitanije

  • Eseji o kuhanju - Slane srdele i slani inčuni
  • Jadranske tune za japanske gurmane
  • Eseji o kuhanju - Bakalar III dio
  • Rogoznički gastronomski putopisi - Marina Frapa
  • Rogoznički gastronomski putopisi - Rogoznica
  • Ekologija - Feel it, don't kill it !
  • Šibenski brudet od bakalara na način tete Joze
  • Putopisi - Svjetionici Portugala
  • Putopisi: Krug Španjolskom - morski dio Hrvatskom Čigrom
  • Putopisi - Istanbul - 1. dio - Prvi susret s gradom

Posljednje objavljeni članci

  • Austrijsko - dalmatinska večer u restoranu novog splitskog hotela Akademis-Fit Split
  • Vinski podrum 2025. se ponovo vratio u Dioklecijanove podrume
  • Faros na tanjuru - grčka hrana na otoku Hvaru - Φάρος σε ένα πιάτο
  • Taste of Vitality (Okus vitalnosti) - Mali Lošinj
  • Biser mora 2025. - predavanje: Umjetna inteligencija u kulinarstvu i gastronomiji – što je novo u godinu dana?

YouTube kanal Skitopisa

YouTube kanal Skitopisa sa svim kratkim filmovima.

Copyrights

Copyright © 2025 Skitopisi. Sva prava zadržana.
Joomla! je besplatni softver objavljen pod GNU Općom Javnom Licencom.