Rhodos u dvije slike - FIJET kongres na Rhodosu
- Detalji
- FIJET putopisi
- Hitova: 2448
Svake godine svjetska udruga turističkih novinara i pisaca u turizmu F.I.J.E.T. organizira godišnji kongres u drugoj zemlji domaćina. Ove 2019. godine to bio grčki otok Rhodos. Kako je bilo Rhodosu ispričati ćemo vam kroz dvije foto reportaže. Prva je priča o FIJET kongresu i Rhodosu ...
60 godina Vegete
- Detalji
- Gastro reportaže
- Hitova: 3421
Vegeta je danas slavila svoj 60. rođendan organizirajući promociju novog dizajna Vegetinih etiketa uz kuharsko natjecanje poznatih u splitskom restoranu Adriatic Grašo ...
Antički začin Garum u restoranu Portofino
- Detalji
- Gastro priče
- Hitova: 3862
Restoran Portofino i Olja Martinić su u petak, 14. lipnja 2019. godine poklonili Splitu i svim njegovim posjetiteljima tematski carski ručak '40 školjki za 40 godina UNESCO-ove zaštite Dioklecijanove palače' uz promociju antičkog začina Garum ...
Biser mora 2019. - prezentacije
- Detalji
- Biser mora i Grand Gourmet
- Hitova: 2633
Biser mora je najveće kulinarsko natjecanje u Hrvatskoj koje na početku turističke sezone, obično koncem ožujka, u Supetar na otoko Braču dovede nekoliko stotina profesionalnih kuhara, od najmlađih koji se prvi put natječu na međunarodnim natjecanjima, do iskusnih seniora. Kao i svake godine Biser mora 2019. je bio zanimljiva što ćemo i pokazati kroz nekoliko foto reportaža. Juniori i seniori se natječu u nekoliko kategorija: Riba, Janjetina, Piletina, Jaja i Rižoto. i Rižoto. Osim natjecanja važan dio Bisera mora su redionice i prezentacije ...
Biser mora 2019. - radionice
- Detalji
- Biser mora i Grand Gourmet
- Hitova: 2916
Biser mora je najveće kulinarsko natjecanje u Hrvatskoj koje na početku turističke sezone, obično koncem ožujka, u Supetar na otoko Braču dovede nekoliko stotina profesionalnih kuhara, od najmlađih koji se prvi put natječu na međunarodnim natjecanjima, do iskusnih seniora. Kao i svake godine Biser mora 2019. je bio zanimljiva što ćemo i pokazati kroz nekoliko foto reportaža. Juniori i seniori se natječu u nekoliko kategorija: Riba, Janjetina, Piletina, Jaja i Rižoto. i Rižoto. Osim natjecanja važan dio Bisera mora su redionice i prezentacije ...
Biser mora 2019. - finalno natjecanje
- Detalji
- Biser mora i Grand Gourmet
- Hitova: 3097

Biser mora je najveće kulinarsko natjecanje u Hrvatskoj koje na početku turističke sezone, obično koncem ožujka, u Supetar na otoko Braču dovede nekoliko stotina profesionalnih kuhara, od najmlađih koji se prvi put natječu na međunarodnim natjecanjima, do iskusnih seniora. Kao i svake godine Biser mora 2019. je bio zanimljiva što ćemo i pokazati kroz nekoliko foto reportaža. Juniori i seniori se natječu u nekoliko kategorija: Riba, Janjetina, Piletina, Jaja i Rižoto. i Rižoto. U finale je ušlo 5 natjecatelja u natjecanju kuhanja s namirnicama koje su tek vidjeli na natjecanju. Što su skuhali pokazuje naša slijedeća reportaža.
Biser mora - 2019. - priprema ribe
- Detalji
- Biser mora i Grand Gourmet
- Hitova: 2367

Biser mora je najveće kulinarsko natjecanje u Hrvatskoj koje na početku turističke sezone, obično koncem ožujka, u Supetar na otoko Braču dovede nekoliko stotina profesionalnih kuhara, od najmlađih koji se prvi put natječu na međunarodnim natjecanjima, do iskusnih seniora. Kao i svake godine Biser mora 2019. je bio zanimljiva što ćemo i pokazati kroz nekoliko foto reportaža. Juniori i seniori se natječu u nekoliko kategorija: Riba, Janjetina, Piletina, Jaja i Rižoto. i Rižoto. Pogledajmo kako su juniri i seniori pripremali ribu i meso.
Biser mora 2019. - priprema rižota
- Detalji
- Biser mora i Grand Gourmet
- Hitova: 2920

Biser mora je najveće kulinarsko natjecanje u Hrvatskoj koje na početku turističke sezone, obično koncem ožujka, u Supetar na otoko Braču dovede nekoliko stotina profesionalnih kuhara, od najmlađih koji se prvi put natječu na međunarodnim natjecanjima, do iskusnih seniora. Kao i svake godine Biser mora 2019. je bio zanimljiva što ćemo i pokazati kroz nekoliko foto reportaža. Juniori i seniori se natječu u nekoliko kategorija: Riba, Janjetina, Piletina, Jaja i što je meni posebno zanimljivo Rižoto, pa krećemo od toga.
Biser mora 2019 - na mladima svijet ostaje
- Detalji
- Biser mora i Grand Gourmet
- Hitova: 2320

Biser mora je najveće kulinarsko natjecanje u Hrvatskoj koje na početku turističke sezone, obično koncem ožujka, u Supetar na otoko Braču dovede nekoliko stotina profesionalnih kuhara, od najmlađih koji se prvi put natječu na međunarodnim natjecanjima, do iskusnih seniora. Kao i svake godine Biser mora 2019. je bio zanimljiva što ćemo i pokazati kroz nekoliko foto reportaža. Kranimo s najmlađima. Na njima ipak svijet (i kuhinje) ostaju ...
Goût de France u restoranu Zora bila u Splitu
- Detalji
- Gastro priče
- Hitova: 3156
Glavna večera ovog petog izdanja projekta Goût de France (Dobra Francuska) koji se održao na prvi dan proljeća u četvrtak, 21. ožujka 2019. godine, imala je za cilj okupiti 5000 chefova na 5 kontinenata koji će slaviti francusku gastronomiju. I Split se ove godine uključio sa četri restorana. Mi smo bili u Zori biloj ...
Dan D za gastronomsku scenu Hrvatske - 50 nijansi zelene
- Detalji
- Gastro priče
- Hitova: 4677
Danas se u Splitu u restoranu 'Zora bila' dogodio dan D za gastronomsku scenu ne samo Splita, već i cijele Hrvatske. U suradnji nutricionistice Olje Marinić i kuharskog i bračnog para Sandre i Dane, dogodilo se posebno gastronomsko događanje - tematski ručak - 50 nijansi zelene ...
Opširnije: Dan D za gastronomsku scenu Hrvatske - 50 nijansi zelene
Stranica 7 od 13