Skitopisi

Rogoznički gastronomski putopisi - Marina Frapa

Detalji
Kategorija: Gastronauti
Objavljeno: 01 Travanj 2017

Rogoznica 0

 Za prvo druženje Gastronauta u 2017.g. izabrana je Rogoznica - turističko mjesto šibenske rivijere u suorganizatori su bili Marina Frapa, restoran Atrium i TZ Rogoznice. U dvije foto reportaže prikazati ćemo što se u Rogoznici može vidjeti, ali dati kratki prikaz rogozničke gastronomske scene. Prva je o domaćinu Marini Frapa ...

Dani malostonskih kamenica u Malom Stonu ...

Detalji
Kategorija: Foto reportaže
Objavljeno: 20 Ožujak 2017

Kamenice 0

Kamenice su najbolje u mjesecima koji u svom rimskom imenu imaju slovo r, a od svih njih mjesec Martus - ožujak ima posebno mjesto. Zbog toga se u najbližu subotu danu Sv.Josipa 19.ožujka, u Malom Stonu održava prava fešta kamenica. Kako je bilo ove godine pogledajte u reportaži na novom Morskom prascu ...

Otvaranje Aspirinog edukacijskog kuharskog praktikuma u Splitu

Detalji
Kategorija: Foto reportaže
Objavljeno: 06 Ožujak 2017

aspira 0

U petak 3.ožujka 2017.g. u Splitu je otvoren novi suvremeni edukacijsko kuharski praktikum Visoke škole za turistički i sportski menedžment Aspira. Novo otvorenbi praktikum je sigurno jedan od najsuvremenijih praktikuma u našem dijelu svijeta, a otvaranje je pratila i gastronomska prezentacija instruktora i studenata studija Gastronomije ...

Splitski polumaraton 2017

Detalji
Kategorija: Foto reportaže
Objavljeno: 26 Veljača 2017

polumaraton 0

U Splitu je danas održan 17. splitski polumaraton na kojem se sudjelovalo 490 trkača - 332 muškarca i 158 žena. Na cilj ih je došlo 428 - 295muškaraca i 133 žene ...

 

KONEKT u WIP Cooworking prostoru u Splitu

Detalji
Kategorija: Foto reportaže
Objavljeno: 25 Veljača 2017

konekt 0

U Splitu je održan prvi KONEKT Split - druženje splitskih expata, osoba s privremenim ili trajnim boravištem u Splitu s  lokalnim poduzetničkim, ugostiteljskim i kulturnim sektorom. 

11. smojina marenda 2017.

Detalji
Kategorija: Foto reportaže
Objavljeno: 14 Veljača 2017

 smoje 2017 0

Svake godine na Valentinovo, dan nakon rođendana Hajduka u spomen na Miljenka Smoju u Splitu se organizira Smojina marenda. Ove se godine marenda događa jubilarni 11. put, a 9. put se dodjeljuje "Nagrada Miljenko Smoje" za kulturni, umjetnički, novinarski ili sportski doprinos suvremenoj Dalmaciji. Žiri u sastavu i Tonko Marojević, Ana Peraica, Ivo Šimat Banov, Zlatko Marinović i Boris Kragić ove su godine nagradu dodjelili akademskoj umjetnici Jagodi Buić.

Druga priča o Krškom - iće i piće

Detalji
Kategorija: Foto reportaže
Objavljeno: 10 Veljača 2017
Krsko 2 0


Samo pola sata od Zagreba smjestio se mali gradić i općina Krško. Mjesto koje je nekad bilo poznato samo kao industrijski gradić u kojem se nalazi jedina nuklearna centrala u ovom dijelu svijeta, a danas je Krško lijepo, malo mjesto po mjeri čovjeka koje sigurno zaslužuje turističko - gastronomski posjet ...

Prva priča o Krškom - turizam

Detalji
Kategorija: Foto reportaže
Objavljeno: 08 Veljača 2017
Krsko 1 0


Samo pola sata od Zagreba smjestio se mali gradić i općina Krško. Mjesto koje je nekad bilo poznato samo kao industrijski gradić u kojem se nalazi jedina nuklearna centrala u ovom dijelu svijeta, a danas je Krško lijepo, malo mjesto po mjeri čovjeka koje sigurno zaslužuje turistički posjet ...

Kome treba voda u boci?

Detalji
Kategorija: 5 do 12
Objavljeno: 19 Prosinac 2016

Voda

Video koji sam sve kaže.

Gastroadvent u Splitu 2016 - četvrta adventska svijeća

Detalji
Kategorija: Gastro reportaže
Objavljeno: 19 Prosinac 2016
Gastroadvent 2016 4 0

Gastroadvent je prva ikada održana manifestacija na temu adventa u Splitu.Cilj je poboljšanje turističke ponude, očuvanje starih  običaja i recepata te isticanje benefita mediteranske prehrane. Četvrta adventska svijeća zapaljena je u  uglednom restoranu Zrno Soli u Uvali baluni 8 u Splitu. Zapaljena je svjeća mira i nazdravljena uz suhi martini.

Gastroadvent u Splitu 2016 - treća adventska svijeća

Detalji
Kategorija: Gastro reportaže
Objavljeno: 12 Prosinac 2016
gastroadvent 3 0

Gastroadvent je prva ikada održana manifestacija na temu adventa u Splitu.Cilj je poboljšanje turističke ponude, očuvanje starih  običaja i recepata te isticanje benefita mediteranske prehrane. Treća gastroadventska nedjelja bila je posvećena neuobičajenim jelima na temu maslina i maslinovog ulja - kobasice od ribe sa crnim maslinama, torta od maslina ...

Stranica 7 od 9

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nalazite se ovdje:  
  • Naslovnica

Izbornik

  • Naslovnica
  • Gastro priče
  • Gastro reportaže
  • Gastronauti
  • Škola brodskog kuhanja
  • Foto reportaže
  • FIJET putopisi
  • 5 do 12
  • Zašto Skitopisi

Najčitanije

  • Eseji o kuhanju - Slane srdele i slani inčuni
  • Rogoznički gastronomski putopisi - Marina Frapa
  • Rogoznički gastronomski putopisi - Rogoznica
  • Eseji o kuhanju - Bakalar III dio
  • Šibenski brudet od bakalara na način tete Joze

Povratak na vrh

© 2022 Skitopisi