Skitopisi

Tišnjanski gastronomski putopisi - Tisno i Murter

Detalji
Kategorija: Gastronauti
Objavljeno: 11 Studeni 2017
Hitova: 4593

tisno 0

Prvo jesensko studijsko druženje Gastronauta održalo se početkom studenog  uz suorganizaciju TZ Tisno, Općine Tisno, hotel restorana Borovnik, TZ općine Murter-Kornati, Nacionalni park Kornati i Nacionalni park Krka te restorani Boba, Fešta na Opatu i Krka Belvedere. Prvi je dio posvećen suvremenoj gastronomiji Tisna i Murtera.

Opširnije: Tišnjanski gastronomski putopisi - Tisno i Murter

Split Food Festival 2017

Detalji
Kategorija: Foto reportaže
Objavljeno: 03 Rujan 2017
Hitova: 3808

SplitFoodFestival2017 0

U Splitu je po prvi put održan Split Food Festival, gastro manifestacija koju je do sada posjetilo više od 12 tisuća ljudi, ali u gadovima Zagrebu, Varaždinu, Puli, Zadru i Rijeci. Sada je prvi put bila u Splitu na starom Hajdukovom placu ... 

Opširnije: Split Food Festival 2017

Vinski podrum 2017

Detalji
Kategorija: Foto reportaže
Objavljeno: 20 Svibanj 2017
Hitova: 7405

vinski 2017 0

U Dioklecijanovim podrumima održan je Peti vinski podrum Slobodne Dalmacije - susret vinara i ljubitelja vina u prostoru koji se samo zamisliti može. Osim mogućnosti kušanja vrhunskih vina hrvatskih proizvođaća, posebnost Vnskog podruma Slobodne Dalmacije je u radionicama kojima se popularizira vinarstvo i vinogradarstvo Dalmacije. Kako je bilo ove godine na radionicama pogledajte u našoj foto reportaži ...

Opširnije: Vinski podrum 2017

Biser mora 2017 - Gastro radionice

Detalji
Kategorija: Gastro reportaže
Objavljeno: 13 Travanj 2017
Hitova: 4223

Brac 2 0

XII. međunarodni kulinarski festival “Biser mora” održao se od  06.04. – 9.04.2017.g., u hotelima Supetrus, Supetar, otok Brač u organizaciji SKMER-a , Saveza skuhara mediteranskih i europskih regija. Ovo je jedno od najstarijih natjecanja kuhara od razine učenika srednjih škola pa do masterklase, a uz to  ne manjka niti prezentacija, degustacija, majstorskih radionica. Ova je reportaža posvećena upravo njima ...

Opširnije: Biser mora 2017 - Gastro radionice

Biser mora 2017 - Master Class

Detalji
Kategorija: Gastro reportaže
Objavljeno: 12 Travanj 2017
Hitova: 3472

Brac 3 0

XII. međunarodni kulinarski festival “Biser mora” održao se od  06.04. – 9.04.2017.g., u hotelima Supetrus, Supetar, otok Brač u organizaciji SKMER-a , Saveza skuhara mediteranskih i europskih regija. Ovo je jedno od najstarijih natjecanja kuhara od razine učenika srednjih škola pa do masterklase, a uz to  ne manjka niti prezentacija, degustacija, majstorskih radionica. Konačno trećeg su dana nastupili finalisti - najbolji među najboljima  ...

Opširnije: Biser mora 2017 - Master Class

Biser mora 2017 - 2. dan

Detalji
Kategorija: Gastro reportaže
Objavljeno: 07 Travanj 2017
Hitova: 3141

Brac 2 0

XII. međunarodni kulinarski festival “Biser mora” održao se od  06.04. – 9.04.2017.g., u hotelima Supetrus, Supetar, otok Brač u organizaciji SKMER-a , Saveza skuhara mediteranskih i europskih regija. Ovo je jedno od najstarijih natjecanja kuhara od razine učenika srednjih škola pa do masterklase, a uz to  ne manjka niti prezentacija, degustacija, majstorskih radionica. Kako je bilo tijekom drugog dana natjecanja seniora pogledajte u kratkoj foto reportaži ...

Opširnije: Biser mora 2017 - 2. dan

Biser mora 2017 - 1.dan

Detalji
Kategorija: Gastro reportaže
Objavljeno: 06 Travanj 2017
Hitova: 4363

brac 1 0

XII. međunarodni kulinarski festival “Biser mora” održao se od  06.04. – 9.04.2017.g., u hotelima Supetrus, Supetar, otok Brač u organizaciji SKMER-a , Saveza skuhara mediteranskih i europskih regija. Ovo je jedno od najstarijih natjecanja kuhara od razine učenika srednjih škola pa do masterklase, a uz to  ne manjka niti prezentacija, degustacija, majstorskih radionica. Kako je bilo danas tijekom prvog dana natjecanja pogledajte u kratkoj foto reportaži ...

Opširnije: Biser mora 2017 - 1.dan

Rogoznički gastronomski putopisi - Rogoznica

Detalji
Kategorija: Gastronauti
Objavljeno: 02 Travanj 2017
Hitova: 9638

Rogoznica 2 0

 Za prvo druženje Gastronauta u 2017.g. izabrana je Rogoznica - turističko mjesto šibenske rivijere u suorganizatori su bili Marina Frapa, restoran Atrium i TZ Rogoznice. U dvije foto reportaže prikazati ćemo što se u Rogoznici može vidjeti, ali dati kratki prikaz rogozničke gastronomske scene. Prva je o domaćinu Marini Frapa ...

Opširnije: Rogoznički gastronomski putopisi - Rogoznica

Rogoznički gastronomski putopisi - Marina Frapa

Detalji
Kategorija: Gastronauti
Objavljeno: 01 Travanj 2017
Hitova: 10331

Rogoznica 0

 Za prvo druženje Gastronauta u 2017.g. izabrana je Rogoznica - turističko mjesto šibenske rivijere u suorganizatori su bili Marina Frapa, restoran Atrium i TZ Rogoznice. U dvije foto reportaže prikazati ćemo što se u Rogoznici može vidjeti, ali dati kratki prikaz rogozničke gastronomske scene. Prva je o domaćinu Marini Frapa ...

Opširnije: Rogoznički gastronomski putopisi - Marina Frapa

Dani malostonskih kamenica u Malom Stonu ...

Detalji
Kategorija: Foto reportaže
Objavljeno: 20 Ožujak 2017
Hitova: 3509

Kamenice 0

Kamenice su najbolje u mjesecima koji u svom rimskom imenu imaju slovo r, a od svih njih mjesec Martus - ožujak ima posebno mjesto. Zbog toga se u najbližu subotu danu Sv.Josipa 19.ožujka, u Malom Stonu održava prava fešta kamenica. Kako je bilo ove godine pogledajte u reportaži na novom Morskom prascu ...

Opširnije: Dani malostonskih kamenica u Malom Stonu...

Otvaranje Aspirinog edukacijskog kuharskog praktikuma u Splitu

Detalji
Kategorija: Foto reportaže
Objavljeno: 06 Ožujak 2017
Hitova: 4599

aspira 0

U petak 3.ožujka 2017.g. u Splitu je otvoren novi suvremeni edukacijsko kuharski praktikum Visoke škole za turistički i sportski menedžment Aspira. Novo otvorenbi praktikum je sigurno jedan od najsuvremenijih praktikuma u našem dijelu svijeta, a otvaranje je pratila i gastronomska prezentacija instruktora i studenata studija Gastronomije ...

Opširnije: Otvaranje Aspirinog edukacijskog kuharskog praktikuma u Splitu

Stranica 7 od 9

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nalazite se ovdje:  
  • Naslovnica

Izbornik

  • Naslovnica
  • Gastro priče
  • Gastro reportaže
  • Gastronauti
  • Škola brodskog kuhanja
  • Foto reportaže
  • FIJET putopisi
  • 5 do 12
  • Zašto Skitopisi

Najčitanije

  • Eseji o kuhanju - Slane srdele i slani inčuni
  • Rogoznički gastronomski putopisi - Marina Frapa
  • Eseji o kuhanju - Bakalar III dio
  • Rogoznički gastronomski putopisi - Rogoznica
  • Šibenski brudet od bakalara na način tete Joze

Povratak na vrh

© 2023 Skitopisi