SKITOPISI

  1. Nalazite se ovdje:  
  2. Naslovnica

Gastroadvent u Splitu 2017. - Treća adventska svijeća

Detalji
Gastroadvent u Splitu
17 Prosinac 2017
Hitova: 5023

 

Gastroadvent 2017 3 0Ovogodišnji Gastroadvent u znaku je masline i kamilice. Ove dvije posebne biljke cvjetaju u ljeto a koristimo ih cijelu godinu. Uz njih smo zdraviji ali i ljepši. Nutrijenti iz maslinovog ulja i eterično ljekovito ulje kamilice su potvrđeno blagotvorni za ljudski organizam. Treću adventsku svijeću na splitskom gastro-adventskom vijencu zapalili su novinari televizijskih kuća, treće adventske nedjelje, 17. prosinca 2017. godine u 12 sati u prestižnom hotelu Vestibul Palace ...

Opširnije: Gastroadvent u Splitu 2017. - Treća adventska svijeća

Gastroadvent u Splitu 2017. - Druga adventska svijeća

Detalji
Gastroadvent u Splitu
10 Prosinac 2017
Hitova: 6009
Gastroadvent 2017 2 0


Ovogodišnji Gastroadvent u Splitu u znaku je masline i kamilice. Iako neobičan spoj ljekovitog bilja i maslinovog ulja, zapravo u potpunosti iskazuje spoj nutricionizma i gastronomije. Danas su drugu adventsku svijeću u novom hotelu Marvie posvećenom zdrastvenom turizmu  upalili novinari tiskanih medija potpomugnuti članovima FIJET-a, a mladi chef hotela Marvie Martin Nane Grubiša pripremio je izuzetna jela s kamilicom i maslinama ...

Opširnije: Gastroadvent u Splitu 2017. - Druga adventska svijeća

Gastroadvent u Splitu 2017. - Prva adventska svijeća

Detalji
Gastroadvent u Splitu
03 Prosinac 2017
Hitova: 4416
gastroadvent 1 0


Ovogodišnji Gastroadvent u Splitu u znaku je masline i kamilice. Iako neobičan spoj ljekovitog bilja i maslinovog ulja, zapravo u potpunosti iskazuje spoj nutricionizma i gastronomije. Danas su prvu adventsku svijeću na Trgu masline koji je za ovaj Advent napravljen na splitskim Prokurativama upalili novinari portala, a ugostitelji udruženi u Gastro Get (Uje oil bar, O'Zlata, Mazzgoon i Galerija bar) predstavili su jela s kamilicom i maslinom koja se cijelo vrijeme Adventa mogu kušati i u njihovim restoranima ...

Opširnije: Gastroadvent u Splitu 2017. - Prva adventska svijeća

Tišnjanski gastronomski putopisi - Skradinski buk

Detalji
Gastronauti
12 Studeni 2017
Hitova: 4293

krka 0

Prvo jesensko studijsko druženje Gastronauta održalo se početkom studenog  uz suorganizaciju TZ Tisno, Općine Tisno, hotel restorana Borovnik, TZ općine Murter-Kornati, Nacionalni park Kornati i Nacionalni park Krka te restorani Boba, Fešta na Opatu i Krka Belvedere. Treći se dio bavi rijekom Krkom, skradinskim bukom i pripremom jela ispod peke.

Opširnije: Tišnjanski gastronomski putopisi - Skradinski buk

Tišnjanski gastronomski putopisi - Kornati

Detalji
Gastronauti
11 Studeni 2017
Hitova: 5578

kornati 0

Prvo jesensko studijsko druženje Gastronauta održalo se početkom studenog  uz suorganizaciju TZ Tisno, Općine Tisno, hotel restorana Borovnik, TZ općine Murter-Kornati, Nacionalni park Kornati i Nacionalni park Krka te restorani Boba, Fešta na Opatu i Krka Belvedere. Drugi dio je posvećen Kornatima i kornatskoj gastronomiji.

Opširnije: Tišnjanski gastronomski putopisi - Kornati

Tišnjanski gastronomski putopisi - Tisno i Murter

Detalji
Gastronauti
11 Studeni 2017
Hitova: 5720

tisno 0

Prvo jesensko studijsko druženje Gastronauta održalo se početkom studenog  uz suorganizaciju TZ Tisno, Općine Tisno, hotel restorana Borovnik, TZ općine Murter-Kornati, Nacionalni park Kornati i Nacionalni park Krka te restorani Boba, Fešta na Opatu i Krka Belvedere. Prvi je dio posvećen suvremenoj gastronomiji Tisna i Murtera.

Opširnije: Tišnjanski gastronomski putopisi - Tisno i Murter

Split Food Festival 2017

Detalji
Foto reportaže
03 Rujan 2017
Hitova: 4642

SplitFoodFestival2017 0

U Splitu je po prvi put održan Split Food Festival, gastro manifestacija koju je do sada posjetilo više od 12 tisuća ljudi, ali u gadovima Zagrebu, Varaždinu, Puli, Zadru i Rijeci. Sada je prvi put bila u Splitu na starom Hajdukovom placu ... 

Opširnije: Split Food Festival 2017

Vinski podrum 2017

Detalji
Foto reportaže
20 Svi 2017
Hitova: 8607

vinski 2017 0

U Dioklecijanovim podrumima održan je Peti vinski podrum Slobodne Dalmacije - susret vinara i ljubitelja vina u prostoru koji se samo zamisliti može. Osim mogućnosti kušanja vrhunskih vina hrvatskih proizvođaća, posebnost Vnskog podruma Slobodne Dalmacije je u radionicama kojima se popularizira vinarstvo i vinogradarstvo Dalmacije. Kako je bilo ove godine na radionicama pogledajte u našoj foto reportaži ...

Opširnije: Vinski podrum 2017

Biser mora 2017 - Gastro radionice

Detalji
Biser mora i Grand Gourmet
13 Travanj 2017
Hitova: 5863

Brac 2 0

XII. međunarodni kulinarski festival “Biser mora” održao se od  06.04. – 9.04.2017.g., u hotelima Supetrus, Supetar, otok Brač u organizaciji SKMER-a , Saveza skuhara mediteranskih i europskih regija. Ovo je jedno od najstarijih natjecanja kuhara od razine učenika srednjih škola pa do masterklase, a uz to  ne manjka niti prezentacija, degustacija, majstorskih radionica. Ova je reportaža posvećena upravo njima ...

Opširnije: Biser mora 2017 - Gastro radionice

Biser mora 2017 - Master Class

Detalji
Biser mora i Grand Gourmet
12 Travanj 2017
Hitova: 4652

Brac 3 0

XII. međunarodni kulinarski festival “Biser mora” održao se od  06.04. – 9.04.2017.g., u hotelima Supetrus, Supetar, otok Brač u organizaciji SKMER-a , Saveza skuhara mediteranskih i europskih regija. Ovo je jedno od najstarijih natjecanja kuhara od razine učenika srednjih škola pa do masterklase, a uz to  ne manjka niti prezentacija, degustacija, majstorskih radionica. Konačno trećeg su dana nastupili finalisti - najbolji među najboljima  ...

Opširnije: Biser mora 2017 - Master Class

Biser mora 2017 - 2. dan

Detalji
Biser mora i Grand Gourmet
07 Travanj 2017
Hitova: 4141

Brac 2 0

XII. međunarodni kulinarski festival “Biser mora” održao se od  06.04. – 9.04.2017.g., u hotelima Supetrus, Supetar, otok Brač u organizaciji SKMER-a , Saveza skuhara mediteranskih i europskih regija. Ovo je jedno od najstarijih natjecanja kuhara od razine učenika srednjih škola pa do masterklase, a uz to  ne manjka niti prezentacija, degustacija, majstorskih radionica. Kako je bilo tijekom drugog dana natjecanja seniora pogledajte u kratkoj foto reportaži ...

Opširnije: Biser mora 2017 - 2. dan

Stranica 11 od 14

  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14

Izbornik

  • Naslovnica
  • Gastro priče
  • Gastro reportaže
  • Gastronauti
  • Gastroadvent u Splitu
  • Biser mora i Grand Gourmet
  • Škola brodskog kuhanja
  • Foto reportaže
  • Putopisi
  • FIJET putopisi
  • 5 do 12
  • Zašto Skitopisi

Prevođenje

hrbgcsdanlenfifrdeeliwhugaitmkplptroskslessv

Najčitanije

  • Eseji o kuhanju - Slane srdele i slani inćuni
  • Jadranske tune za japanske gurmane
  • Eseji o kuhanju - Bakalar III dio
  • Rogoznički gastronomski putopisi - Marina Frapa
  • Rogoznički gastronomski putopisi - Rogoznica
  • Aljaška kolja - dobra i jeftina zamjena za skupi bakalar
  • Ekologija - Feel it, don't kill it !
  • Šibenski brudet od bakalara na način tete Joze
  • Putopisi - Svjetionici Portugala
  • Putopisi: Krug Španjolskom - morski dio Hrvatskom Čigrom

Posljednje objavljeni članci

  • Manifestacija Faros na tanjuru u Starom Gradu na Hvaru
  • Faros na tanjuru u Starom Gradu na Hvaru - predstava 1. Gimnazije Split
  • Srdele i inćuni na buzaru
  • Austrijsko - dalmatinska večer u restoranu novog splitskog hotela Akademis-Fit Split
  • Vinski podrum 2025. se ponovo vratio u Dioklecijanove podrume

YouTube kanal Skitopisa

YouTube kanal Skitopisa sa svim kratkim filmovima.

Copyrights

Copyright © 2025 Skitopisi. Sva prava zadržana.
Joomla! je besplatni softver objavljen pod GNU Općom Javnom Licencom.