Skitopisi

Večer tartufa u restoranu Kadena

Detalji
Kategorija: Gastro priče
Objavljeno: 11 Veljača 2018
Hitova: 3139

 kadena tartufi 0

Ima li većeg afrodizijaka od tartufa? restoran kadena je imao to na umu organiziravši u suradnji sa Zigante tartufi i Medea vinima večer tartufa ...

Opširnije: Večer tartufa u restoranu Kadena

Adriatic Gastro Show 2018 -kuharske prezentacije

Detalji
Kategorija: Gastro reportaže
Objavljeno: 10 Veljača 2018
Hitova: 3738

 Adriatic Gastro 2018 0

Međunarodnom festivalu gastronomije i turizma Adriatic Gastro Show koji  se po četvrti put održava u Splitu. Osim izlagačkog dijela, kao i uvjek na Adriatic gastro Show, bogat  je i popratni program, a posebno kuharske prezentacije ...

Opširnije: Adriatic Gastro Show 2018 -kuharske prezentacije

IKKER 2018 - konferencija za tisak

Detalji
Kategorija: Gastro reportaže
Objavljeno: 09 Veljača 2018
Hitova: 2285

IKKER 1 0

Četvrto izdanje Interregionalnog kupa kuhara europskih regija - IKKER 2018 u organizaciji Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER) dovodi u Makarsku deset vrhunskih chefova koji su na raznim natjecateljima u svojim državama osvojili prva mjesta i ovim se bore za titulu "najboljeg kuhara regije". Danas je u prostorijama ŠKMER-a bila konferencija za tisak ...

Opširnije: IKKER 2018 - konferencija za tisak

Prva tematska večer Nikole Eterovića u restoranu Kadena

Detalji
Kategorija: Foto reportaže
Objavljeno: 21 Siječanj 2018
Hitova: 2319

kadena 0

U Splitu je u tijeku kuharski prelazni rok, a jedan od prelaza je dolazah chefa Nikole Eterovića u restoran Kadena.

Opširnije: Prva tematska večer Nikole Eterovića u restoranu Kadena

Gastroadvent u Splitu 2017 - četvrta adventska svijeća

Detalji
Kategorija: Gastro reportaže
Objavljeno: 24 Prosinac 2017
Hitova: 3112

Gastroadvent 2017 4 0

Ovogodišnji Gastroadvent u znaku je masline i kamilice. Ove dvije posebne biljke cvjetaju u ljeto, cvjetovi su im bijele boje. Kod masline koristimo plod dok kod kamilice koristimo cvijet. Samo u Gastroadventu spojene su ove dvije biljke koje po znanstvenim tvrdnjama: umanjuj upalne procese; umiruje; otklanja grčeve; smanjuje povišen kolesterol; detoksicira ... Četvrtu adventsku svijeću na splitskom gastro-adventskom vijencu zapalili su novinari radio postaja, na sunčani Badnjak, 24. prosinca 2017. godine u 14 sati u prestižnom restoranu Zrno Soli ...

Opširnije: Gastroadvent u Splitu 2017 - četvrta adventska svijeća

Dioklecijanova amfora 2017

Detalji
Kategorija: Gastro reportaže
Objavljeno: 18 Prosinac 2017
Hitova: 3703
Amfora 2017 0

Dioklecijanova amfora je natjecanje kuhara koje se održava u Splitu u organizaciji SKMER-a (Udruge šefova kuhinje mediteranskih i europskih regija) i okuplja kuhare iz svih djelova Hrvatske. Ove su se godine uz natjecanje profesionalnih kuhara, i amaterski kuhari, predstavnici medija takmičili u kuhanju gregade ...

Opširnije: Dioklecijanova amfora 2017

Gastroadvent u Splitu 2017. - Treća adventska svijeća

Detalji
Kategorija: Gastro reportaže
Objavljeno: 17 Prosinac 2017
Hitova: 3729

 

Gastroadvent 2017 3 0Ovogodišnji Gastroadvent u znaku je masline i kamilice. Ove dvije posebne biljke cvjetaju u ljeto a koristimo ih cijelu godinu. Uz njih smo zdraviji ali i ljepši. Nutrijenti iz maslinovog ulja i eterično ljekovito ulje kamilice su potvrđeno blagotvorni za ljudski organizam. Treću adventsku svijeću na splitskom gastro-adventskom vijencu zapalili su novinari televizijskih kuća, treće adventske nedjelje, 17. prosinca 2017. godine u 12 sati u prestižnom hotelu Vestibul Palace ...

Opširnije: Gastroadvent u Splitu 2017. - Treća adventska svijeća

Gastroadvent u Splitu 2017. - Druga adventska svijeća

Detalji
Kategorija: Gastro reportaže
Objavljeno: 10 Prosinac 2017
Hitova: 4514
Gastroadvent 2017 2 0


Ovogodišnji Gastroadvent u Splitu u znaku je masline i kamilice. Iako neobičan spoj ljekovitog bilja i maslinovog ulja, zapravo u potpunosti iskazuje spoj nutricionizma i gastronomije. Danas su drugu adventsku svijeću u novom hotelu Marvie posvećenom zdrastvenom turizmu  upalili novinari tiskanih medija potpomugnuti članovima FIJET-a, a mladi chef hotela Marvie Martin Nane Grubiša pripremio je izuzetna jela s kamilicom i maslinama ...

Opširnije: Gastroadvent u Splitu 2017. - Druga adventska svijeća

Gastroadvent u Splitu 2017. - Prva adventska svijeća

Detalji
Kategorija: Gastro reportaže
Objavljeno: 03 Prosinac 2017
Hitova: 2979
gastroadvent 1 0


Ovogodišnji Gastroadvent u Splitu u znaku je masline i kamilice. Iako neobičan spoj ljekovitog bilja i maslinovog ulja, zapravo u potpunosti iskazuje spoj nutricionizma i gastronomije. Danas su prvu adventsku svijeću na Trgu masline koji je za ovaj Advent napravljen na splitskim Prokurativama upalili novinari portala, a ugostitelji udruženi u Gastro Get (Uje oil bar, O'Zlata, Mazzgoon i Galerija bar) predstavili su jela s kamilicom i maslinom koja se cijelo vrijeme Adventa mogu kušati i u njihovim restoranima ...

Opširnije: Gastroadvent u Splitu 2017. - Prva adventska svijeća

Tišnjanski gastronomski putopisi - Skradinski buk

Detalji
Kategorija: Gastronauti
Objavljeno: 12 Studeni 2017
Hitova: 3285

krka 0

Prvo jesensko studijsko druženje Gastronauta održalo se početkom studenog  uz suorganizaciju TZ Tisno, Općine Tisno, hotel restorana Borovnik, TZ općine Murter-Kornati, Nacionalni park Kornati i Nacionalni park Krka te restorani Boba, Fešta na Opatu i Krka Belvedere. Treći se dio bavi rijekom Krkom, skradinskim bukom i pripremom jela ispod peke.

Opširnije: Tišnjanski gastronomski putopisi - Skradinski buk

Tišnjanski gastronomski putopisi - Kornati

Detalji
Kategorija: Gastronauti
Objavljeno: 11 Studeni 2017
Hitova: 4312

kornati 0

Prvo jesensko studijsko druženje Gastronauta održalo se početkom studenog  uz suorganizaciju TZ Tisno, Općine Tisno, hotel restorana Borovnik, TZ općine Murter-Kornati, Nacionalni park Kornati i Nacionalni park Krka te restorani Boba, Fešta na Opatu i Krka Belvedere. Drugi dio je posvećen Kornatima i kornatskoj gastronomiji.

Opširnije: Tišnjanski gastronomski putopisi - Kornati

Stranica 6 od 9

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nalazite se ovdje:  
  • Naslovnica

Izbornik

  • Naslovnica
  • Gastro priče
  • Gastro reportaže
  • Gastronauti
  • Škola brodskog kuhanja
  • Foto reportaže
  • FIJET putopisi
  • 5 do 12
  • Zašto Skitopisi

Najčitanije

  • Eseji o kuhanju - Slane srdele i slani inčuni
  • Rogoznički gastronomski putopisi - Marina Frapa
  • Eseji o kuhanju - Bakalar III dio
  • Rogoznički gastronomski putopisi - Rogoznica
  • Šibenski brudet od bakalara na način tete Joze

Povratak na vrh

© 2023 Skitopisi