Skitopisi

Gastroavent u Splitu 2019. - druga adventska svijeća

Detalji
Kategorija: Gastro reportaže
Objavljeno: 08 Prosinac 2019
Hitova: 2586

Gastroadvent 2019 2 0

Danas je druga nedjelja adventa, a na 10. jubilarnoj manifestaciji Gastroadvent u Splitu u restoanu Chops & grill, svijeću druge adventske nedjelje zapalili su novinari radio postaja uz predstavnike turističkih zajednica i grada Splita. Tema ovogodišnjeg jubilarnog 10. Gastroadventa u Splitu je Mediteranska prehrana-naši tragovi, a današnji gosti su bili i šoltanski maslinari i uljari.

Opširnije: Gastroavent u Splitu 2019. - druga adventska svijeća

Gastroavent u Splitu 2019. - prva adventska svijeća

Detalji
Kategorija: Gastro reportaže
Objavljeno: 02 Prosinac 2019
Hitova: 3120

 

gastroadvent 2019 1 0

U nedjelju, 1. prosinca 2019. godine u 13 sati u kultnoj splitskoj pizzeriji Galija, Tončićeva 12 u Splitu svijeću prve adventske nedjelje zapalili su novinari portala uz predstavnike turističkih zajednica i Splitsko-dalmatinske županije. Tema ovogodišnjeg jubilarnog 10. Gastroadventa u Splitu je Mediteranska prehrana-naši tragovi ...

Opširnije: Gastroavent u Splitu 2019. - prva adventska svijeća

Rhodos u dvije slike - impresije s Rhodosa

Detalji
Kategorija: FIJET putopisi
Objavljeno: 31 Listopad 2019
Hitova: 1971

rhodos 2 0

Svake godine svjetska udruga turističkih novinara i pisaca u turizmu F.I.J.E.T.  organizira godišnji kongres u drugoj zemlji domaćina. Ove 2019. godine to bio grčki otok Rhodos. Kako je bilo Rhodosu ispričati ćemo vam kroz dvije foto reportaže. Druga foto reportaža donosi neke od impresija s Rhodos-a ...

Opširnije: Rhodos u dvije slike - impresije s Rhodosa

Rhodos u dvije slike - FIJET kongres na Rhodosu

Detalji
Kategorija: FIJET putopisi
Objavljeno: 30 Listopad 2019
Hitova: 1798

rhodos 1 0

Svake godine svjetska udruga turističkih novinara i pisaca u turizmu F.I.J.E.T.  organizira godišnji kongres u drugoj zemlji domaćina. Ove 2019. godine to bio grčki otok Rhodos. Kako je bilo Rhodosu ispričati ćemo vam kroz dvije foto reportaže. Prva je priča o FIJET kongresu i Rhodosu ...

Opširnije: Rhodos u dvije slike - FIJET kongres na Rhodosu

60 godina Vegete

Detalji
Kategorija: Gastro reportaže
Objavljeno: 04 Srpanj 2019
Hitova: 2674

 

vegeta 0

Vegeta je danas slavila svoj 60. rođendan organizirajući promociju novog dizajna Vegetinih etiketa uz kuharsko natjecanje poznatih u splitskom restoranu Adriatic Grašo ...

Opširnije: 60 godina Vegete

Antički začin Garum u restoranu Portofino

Detalji
Kategorija: Gastro priče
Objavljeno: 15 Lipanj 2019
Hitova: 2843

garum 0

Restoran Portofino i Olja Martinić su u petak, 14. lipnja 2019. godine poklonili Splitu i svim njegovim posjetiteljima tematski carski ručak '40 školjki za 40 godina UNESCO-ove zaštite Dioklecijanove palače' uz promociju antičkog začina Garum ...

Opširnije: Antički začin Garum u restoranu Portofino

Biser mora 2019. - prezentacije

Detalji
Kategorija: Gastro reportaže
Objavljeno: 20 Travanj 2019
Hitova: 1882

supetar 2019 2a 0

Biser mora je najveće kulinarsko natjecanje u Hrvatskoj koje na početku turističke sezone, obično koncem ožujka, u Supetar na otoko Braču dovede nekoliko stotina profesionalnih kuhara, od najmlađih koji se prvi put natječu na međunarodnim natjecanjima, do iskusnih seniora. Kao i svake godine Biser mora  2019. je bio zanimljiva što ćemo i pokazati kroz nekoliko foto reportaža. Juniori i seniori se natječu u nekoliko kategorija: Riba, Janjetina, Piletina, Jaja i Rižoto. i Rižoto. Osim natjecanja važan dio Bisera mora su redionice i prezentacije ...

Opširnije: Biser mora 2019. - prezentacije

Biser mora 2019. - radionice

Detalji
Kategorija: Gastro reportaže
Objavljeno: 19 Travanj 2019
Hitova: 2113

supetar 2019 2 0

Biser mora je najveće kulinarsko natjecanje u Hrvatskoj koje na početku turističke sezone, obično koncem ožujka, u Supetar na otoko Braču dovede nekoliko stotina profesionalnih kuhara, od najmlađih koji se prvi put natječu na međunarodnim natjecanjima, do iskusnih seniora. Kao i svake godine Biser mora  2019. je bio zanimljiva što ćemo i pokazati kroz nekoliko foto reportaža. Juniori i seniori se natječu u nekoliko kategorija: Riba, Janjetina, Piletina, Jaja i Rižoto. i Rižoto. Osim natjecanja važan dio Bisera mora su redionice i prezentacije ...

Opširnije: Biser mora 2019. - radionice

Biser mora 2019. - finalno natjecanje

Detalji
Kategorija: Gastro reportaže
Objavljeno: 18 Travanj 2019
Hitova: 2226
supetar 2019 0

Biser mora je najveće kulinarsko natjecanje u Hrvatskoj koje na početku turističke sezone, obično koncem ožujka, u Supetar na otoko Braču dovede nekoliko stotina profesionalnih kuhara, od najmlađih koji se prvi put natječu na međunarodnim natjecanjima, do iskusnih seniora. Kao i svake godine Biser mora  2019. je bio zanimljiva što ćemo i pokazati kroz nekoliko foto reportaža. Juniori i seniori se natječu u nekoliko kategorija: Riba, Janjetina, Piletina, Jaja i Rižoto. i Rižoto. U finale je ušlo 5 natjecatelja u natjecanju kuhanja s namirnicama koje su tek vidjeli na natjecanju. Što su skuhali pokazuje naša slijedeća reportaža.

Opširnije: Biser mora 2019. - finalno natjecanje

Biser mora - 2019. - priprema ribe

Detalji
Kategorija: Gastro reportaže
Objavljeno: 17 Travanj 2019
Hitova: 1665
supetar 2019 5 0

Biser mora je najveće kulinarsko natjecanje u Hrvatskoj koje na početku turističke sezone, obično koncem ožujka, u Supetar na otoko Braču dovede nekoliko stotina profesionalnih kuhara, od najmlađih koji se prvi put natječu na međunarodnim natjecanjima, do iskusnih seniora. Kao i svake godine Biser mora  2019. je bio zanimljiva što ćemo i pokazati kroz nekoliko foto reportaža. Juniori i seniori se natječu u nekoliko kategorija: Riba, Janjetina, Piletina, Jaja i Rižoto. i Rižoto. Pogledajmo kako su juniri i seniori pripremali ribu i meso. 

Opširnije: Biser mora - 2019. - priprema ribe

Biser mora 2019. - priprema rižota

Detalji
Kategorija: Gastro reportaže
Objavljeno: 16 Travanj 2019
Hitova: 1837
supetar 2019 3 0

Biser mora je najveće kulinarsko natjecanje u Hrvatskoj koje na početku turističke sezone, obično koncem ožujka, u Supetar na otoko Braču dovede nekoliko stotina profesionalnih kuhara, od najmlađih koji se prvi put natječu na međunarodnim natjecanjima, do iskusnih seniora. Kao i svake godine Biser mora  2019. je bio zanimljiva što ćemo i pokazati kroz nekoliko foto reportaža. Juniori i seniori se natječu u nekoliko kategorija: Riba, Janjetina, Piletina, Jaja i što je meni posebno zanimljivo Rižoto, pa krećemo od toga.

Opširnije: Biser mora 2019. - priprema rižota

Stranica 3 od 9

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nalazite se ovdje:  
  • Naslovnica

Izbornik

  • Naslovnica
  • Gastro priče
  • Gastro reportaže
  • Gastronauti
  • Škola brodskog kuhanja
  • Foto reportaže
  • FIJET putopisi
  • 5 do 12
  • Zašto Skitopisi

Najčitanije

  • Eseji o kuhanju - Slane srdele i slani inčuni
  • Rogoznički gastronomski putopisi - Marina Frapa
  • Eseji o kuhanju - Bakalar III dio
  • Rogoznički gastronomski putopisi - Rogoznica
  • Šibenski brudet od bakalara na način tete Joze

Povratak na vrh

© 2023 Skitopisi