Ispis
Kategorija: Gastro reportaže
Biser 2018 4 1

Jedan od sponozora događanja na Biseru mora 2018. bila je i tvrtka Centaurus i Gastro ribarnice Brač koji su organizirali i posebnu prezentaciju asortimana 'Odabir najboljih namirnica iz mora'. Centurus je prezentirao bogatu ponudu i nove proizvode za sezonu 2018. U Konobi Peka u sklopu turističkog naselja Svpetrus Hoteli, Supetar, chef Antun Nišević je od Centaurusovih izvrsnih morskih namirnica napravio maštovita hladna i topla morska jela, dok je u bračkom kanalu divljala bura. 


Chef Antun Nišević prezentira što se sve od Centaurusovih namirnica može napraviti ...


Kozice, hobotnica, pjenica od lososa ...


Salata od hobotnice s klicama.


Hladna salata od sipe.


Hladna salata od hobotnice.


Salata od hobotnice na drugi način.


Pjenice i paštete.


Pečena sabljarka.


CRagu od ribe s paprikom.


Zamotuljci od srdela.


Riblji popečci u gustom umaku od aceta.


Riba u škartocu ...


mirisna i ukusna.


I sve to na veliko zadovoljstvo svih prisutnih. Centaurus i Ribarnice Brač su sigurno bili zvjezde Bisera mora 2018.